Gourmensch

Events

En anderledes sommerfest

..med GOURMENSCH® Outdoor Teamcooking kursus

Solen skinner og GOURMENSCH® har dækket op til et brag af en anderledes sommerfest, hvor gæsterne i samarbejde med vores outdoor kokke skal tilberede en gourmet middag over bål med årstidens gode råvarer.

Mange firmaer står ofte overfor det store sommerfest dilemma: Hvad skal vi, hvor skal vi hen og hvad er personalets forventninger?

GOURMENSCH® tilbyder at skabe en anderledes sommerfest med en kulinarisk teambuilding oplevelse. Vi gør det nemt for firmaer at tage ud i det fri og slappe af i hyggelige og rolige omgivelser, samtidig med at medarbejderne hygger sig og får talt sammen i nye konstellationer. Ved at kombinere fælles aktiviteter med underholdning og madlavning over bål, udfordrer vi den sædvanlige måde at holde sommerfest og netop denne kombination kan være med til at skabe hyggeligt samvær, gode oplevelser og et stærkt team.

“Fantastisk outdoor oplevelse – kombinationen af overraskelser, øvelser, hygge og madlavning skaber teamånd og bringer mennesker sammen. Det er fedt”

– Signe Simonsen – HR Diversity Partner, Dansk supermarked

Teamcooking kan også være en afrunding på en faglig kick-off dag, hvor medarbejderne har mulighed for at reflektere over dagen. Eller hvad med at invitere dine kunder eller samarbejdspartnere og give dem en god oplevelse i den danske natur med fokus på danske råvarer og vildt? 

Kød over bål

Vi er fleksible og kan komme rundt i hele landet og kan også stå for alle dele af arrangementet. Vi laver Teamcooking kurser og kan stable en anderledes sommerfest på benene, i alle de forhold det danske vejr kan vise sig – og vi er forberedt! Vi opstiller altid en hyggelig outdoor camp, hvor deltagerne har mulighed for at lave mad og spise i tørvejr. Selvfølgelig skal man også kunne mærke, man er udenfor, så omgivelserne er rustikke og perfekte til arrangementet.

Vi starter som regel vores Teamcooking kurser med en introduktion til GOURMENSCH®, bålet og det at lave bålmad. Her gennemgår vi de enkelte metoder vi skal bruge, samtidig med retterne gennemgås.

Kursister laver dej

Hos GOURMENSCH® brænder vi for at lave mad over bål og vil gerne inspirere til at få hele Danmark mere ud i naturen at lave mad – sammen. Der sker noget med mennesker, når vi kommer ud i naturen. De fleste har en hektisk og travl hverdag, og derfor vil vi gerne hjælpe med at finde den indre ro og samtidig give en god oplevelse ved at komme ud til bålet og lave lækker mad og få røg i øjnene.

”Det hele gik bare op i en højere enhed – bål, slow cooking, nye input, outdoor bord og masser af grin og hygge”

– Mark Hovesen – Ernst & Young

En anderledes sommerfest kører på outdoor tid, så der er mulighed for en stund at glemme alt om deadlines og statusrapporter. GOURMENSCH® vil gerne skabe et uformelt rum i naturen og indbyde til en hyggelig, inspirerende og anderledes sommerfest. Når du laver mad i naturen, er det nødvendigt, at du er til stede og holder øje med den ret, du laver. Det er en del af den digitale detox og en måde at koble af. 

Spisning bænk bål

Velkommen til en fælles gourmet- og naturoplevelse med hjertet på rette sted.

Send gerne en forespørgsel ved at udfylde formularen nedenfor.

Vi ses ved bålet. 

En anderledes julefrokost

Kan man holde en anderledes julefrokost ude i skoven i selskab med sine kolleger eller samarbejdspartnere, når temperaturen er lige under frysepunktet og sneen daler ned fra himmelen? Ja, det kan man godt, hvis man tager i skoven sammen med GOURMENSCH® og de dedikerede Outdoor kokke, som brænder for at skabe totaloplevelser og inspirerer til at lave mad over ild. Sammen.

Det eneste, du som arrangør skal sørge for, er at booke datoen og fortælle os jeres tanker og ønsker til en julefrokost, så skræddersyer vi et arrangement i fællesskab med jer, som passer til netop jeres behov. Vi sørger for råvarer, service, båludstyr og briefer jer ift. påklædning m.m.

Se vores lille Outdoor Vinter Teamcooking stemningsfilm. 

Der er flere ting der gør, at vi kalder det en “anderledes julefrokost” og helt sikkert ikke noget vores gæster er vant til. Et julefrokost-arrangement hos GOURMENSCH starter altid med mødet omkring bålet i vores hyggelige camp. Her bliver gæsterne introduceret til bålet og det at lave gourmetmad over ild, samtidig med vi nyder et glas af vores berømte hjemmelavede “hidsige” bålgløgg. En gløgg brygget på de bedste ingredienser og ren kærlighed, og som altid giver den indre varme og det kroniske smil får et ekstra nøk op 😉

Du kan finde opskriften på vores hidsige bålgløgg her

Efter velkomstdrink har vi inddelt gæsterne i grupper, og vi går så småt i gang med at tilberede de første snacks under kyndig vejledning fra vores Outdoor kokke. Vi har afstemt menuerne, så gæsterne både føler sig udfordret men også positivt overrasket over sammenhængen mellem teamcooking-øvelsen, smagene og menuen. 

Kursister ved bordet

Det er vigtigt for os at skabe en ramme for vores gæster, hvor niveauet af retterne er højt og stemningen uformel. Vi gør en dyd ud af den måde, vi bygger vores hyggelige og rustikke GOURMENSCH Camp op, så den tager sig bedst mulig ud med lammeskind, olielamper, store varme bål og så vores grønt- og råvaremarked “snakker” til deltagerne. Vi vil gerne give jer så mange smagsoplevelser som muligt, men der skal også være tid til at bare at nyde et glas bobler eller kaffe ved bålet. Eller se, hvordan nabogruppen klarer sig.

Bålet har en magisk samlende effekt, som vækker et urinstinkt i os. Vi kommer hjem og tilbage til, hvor det hele startede. Bål har fulgt mennesket siden tidernes morgen, og det har altid været her, man samlede sig i mørket og rykkede sammen.

Med vores “anderledes julefrokost” arrangement, komme du tættere på dine kolleger, når I i fællesskab laver kulinariske lækkerier over bålet. Vi skaber et åndehul, som får jer til at glemme alt om arbejde, deadlines og andre gøremål. Nogle kalder det digital detox, vi kalder det Outdoor Teamcooking. Det er vores mål at få hele Danmark mere ud i naturen året rundt og lave mad over bål. Sammen. Og også om vinteren til julefrokost.

“Det hele gik bare op i en højere enhed – bål, slow cooking, nye input, outdoor bord og masser af grin og hygge”

– Mark Hovesen – Ernst & Young 

Gryde på bålet

Praktiske oplysninger:

Husk at bestille dit arrangement i god tid, da vi har begrænsede ledige datoer.

Vi kommer rundt i hele landet med vores rustikke og hyggelige træmøbler og vores mobile båludstyr. Det kan være I har en ønsket location ellers tilbyder vi at hjælpe med at finde én.

Deltagerantallet til en Outdoor julefrokost er minimum 16, og vi kan facilitere +200 gæster til et arrangement.

Kontakt os og hør om mulighederne for at holde en anderledes julefrokost og få et uforpligtende tilbud på +45 71 74 50 60, eller send os en mail på info@gourmensch.dk

Tryk her for at sende os en forespørgsel.

Vi ses ved bålet 😉 

Udtalelser

Indkøbskurv
Scroll to Top