Gourmensch

Outdoor Teamcooking for Private

Gourmensch skaber totaloplevelser med mad og bål

GOURMENSCH brænder for at skabe totaloplevelser med maden og bålet som samlingspunkt. Vi tror på at der sker noget magisk når det primitive fra bålet mødes med det forfinede i gourmetmaden. Det bringer mennesker sammen og man kommer ned i tempo. 

Vi laver også Outdoor Teamcooking til private arrangementer. Hold en anderledes fødselsdag eller familiefest, hvor du i samarbejde med dine gæster får styrket holdånden, hyggen og fællesskabet igennem madlavning over bål. 

En anderledes fest med GOURMENSCH

Vores Outdoor Teamcooking egner sig perfekt til dit anderledes bryllyp, din anderledes fødselsdag, eller som ny inspiration for dig og dine nærmeste.

Vi stiller en hyggelig & rustik Outdoor Camp op, med et lækkert og indbydende råvare-sortiment, samt vores outdoormøbler, så du kan komme i den helt rigtige outdoor-stemning. 

Vi er mobile og kan komme ud alle steder i landet, såfremt der er tilladelse til at lave åben ild. Festen kan naturligvis også holdes hos os, i naturskønne omgivelser. 

Kontakt os for at finde ud af mulighederne.

Program

Til start samles vi alle rundt om bålet til en fællesskål. Vores dygtige instruktører præsenterer jer for dagens menu og inddeler jer i mindre hold. Vores instruktører fortæller jer dertil, hvor i finder de redskaber i skal bruge til madlavningen, samt et par tips & tricks til hvordan i sejrer ved bålet. 

Vi lægger stor vægt på, at man til vores kurser får muligheden for at komme ned i gear og glemme hverdagens stress og jag. Selvom der skal forberedes og tilberedes et par retter, skal der stadig være rig mulighed for at man kan tage det roligt og hyggesnakke med hinanden.

Teamcooking er Slowcooking. 

Under Kurset

I de mindre hold bliver i fordelt på de forskellige arbejdsstationer. Holdene står hver især for en ret, som bidrager til det store billede. Undervejs vil der være lette snacks, forberedt af holdene, så sulten kan holdes i skak. Kursisterne er selvkørende og hugger eget brænde til at holde gang i bålene. 

Til slut samles vi alle om et stort langbord til hovedret og dessert. Vi pynter bordet med alt godt fra naturen og dækker på i fællesskab. Så er der serveret.

Skal du holde en anderledes fest? Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Praktiske Informationer

Outdoor Teamcooking foregår som ordet antyder udenfor. Det er derfor vigtigt at være klædt ordentligt på, så du kan få den bedste oplevelse ved bålet. (Flere informationer vedrørende påklædning findes i bunden af denne side.)

Vi medbringer nødvendigt køkkengrej, bålgrej, outdoormøbler, m.m, samt råvarer og kølevarer til Teamcooking.

Vi medbringer ikke borde/bænkesæt til arbejdsstationer, heller ej overdækning. Dette kan dog lejes igennem os, såfremt i ikke selv er i besiddelse af dette.

Skal du holde en anderledes bryllupsfest?

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Vi skaber uforglemmelige oplevelser ved bålet.

Skal du holde et anderledes bryllup, en anderledes fødselsdagfest eller noget helt tredje, hjælper vi dig godt på vej. Vi har flere års erfaring med afvikling af arrangementer og kan tilpasse din fest efter dine ønsker. Vi sætter ekstra præg på dine omgivelser med vores flotte, rustikke GOURMENSCH Camp og sørger for at din fest bliver en mindeværdig oplevelse for livet.

vores kursister siger:

FAQ

Mest stillede spørgsmål..?

Her svarer vi på en række ‘ofte stillede spørgsmål’, og giver gode råd til GOURMENSCH events.

Da vejret ikke altid er til at regne med, kan du følge nedenstående lister for at klæde dig så godt på som muligt.

Varmt vejr (sommer):
1. Let og åndbart tøj (T-shirts, shorts, lette bukser)
2. Solhat eller kasket
3. Solcreme
4. Solbriller
5. Vandtætte sko eller sandaler
6. En vandflaske
7. Insektmiddel (afhængigt af områdets insektaktivitet)

Koldt vejr (efterår eller forår):
1. Lag-på-lag-tøj (termisk undertøj, fleecetrøje, vindtæt jakke)
2. Lange bukser
3. Tykke sokker
4. Hat og handsker
5. Vandtætte støvler eller sko
6. Regnjakke eller skallagen (afhængigt af vejrforholdene)
7. En termokande med varm drik

Regnfuldt vejr:
1. Vandtæt jakke eller skallagen
2. Vandtætte bukser
3. Vandtætte støvler eller sko
4. Evt. Hat med skygge (for at holde regnen væk fra ansigtet)
5. Evt. Paraply
6. Evt. Ekstra sæt tøj (i tilfælde af gennemblødte tøj)

Husk altid at tilpasse din påklædning til det aktuelle vejr og områdets forhold. Det er vigtigt at være forberedt på de skiftende vejrforhold.

Indkøbskurv
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.