Gourmensch

Outdoor Dinner

Din løsning til et anderledes bryllup, familiefest eller fødselsdag. 

I holder festen - Vi sørger for maden

Vores ‘Outdoor Dinner’ koncept er tiltænkt jer, som ikke ønsker madlavningen som aktivitet til jeres fest. Ved ‘Outdoor Dinner’ sætter vi en hyggelig & rustik camp op, og laver ‘livecooking’ over bålet. Dette skaber en anderledes stemning til din fest, da vi indbygger vores camp i dine rammer. Derudover får dine gæster også rig mulighed for at følge med i, hvordan vi tilbereder og anretter jeres mad. 

Interesseret i vores Outdoor Dinner koncept? Send os en forespørgsel, og få et uforpligtende tilbud.

GOURMENSCH Campen passer ind i alle rammer

Vores camp er mobil og vi kan derfor opsætte vores hyggelige & rustikke når som helst, hvor som helst. Campen er designet med et klassisk, rustikt udtryk, som passer ind i alle rammer.  Har du ikke en ønsket lokation på hånden, kan festen også afholdes hos os, i naturskønne omgivelser.

Hvad end du skal holde et bryllup, en julefrokost, familiefest eller noget helt fjerde, kan vi skræddersy vores oplevelse efter dine behov, så vi får stablet den perfekte fest på benene for dig.

En anderledes julefrokost

Kan man holde en anderledes julefrokost ude i skoven i selskab med sine nærmeste, når temperaturen er lige under frysepunktet og sneen daler ned fra himmelen? Ja, det kan man godt, hvis man tager i skoven sammen med GOURMENSCH® og vores dedikerede instruktører, som brænder for at skabe totaloplevelser og inspirerer til at lave mad over ild. Sammen.

Det eneste, du som arrangør skal sørge for, er at booke datoen og fortælle os dine tanker og ønsker til en julefrokost, så skræddersyer vi et arrangement i fællesskab med dig, som passer til netop dine behov. Vi sørger for råvarer, service, båludstyr og briefer jer ift. påklædning m.m.

OBS: Vi medbringer ikke borde/bænkesæt til arbejdsstationer, samt heller ej overdækning. Dette kan naturligvis lejes hos os, hvis dette ønskes.

Se vores lille Outdoor Vinter Teamcooking stemningsfilm. 

Der er flere ting der gør, at vi kalder det en “anderledes julefrokost” og helt sikkert ikke noget vores gæster er vant til. Et julefrokost-arrangement hos GOURMENSCH starter altid med mødet omkring bålet i vores hyggelige camp. Her bliver gæsterne introduceret til bålet og det at lave gourmetmad over ild, samtidig med vi nyder et glas af vores berømte hjemmelavede “hidsige” bålgløgg. En gløgg brygget på de bedste ingredienser og ren kærlighed, og som altid giver den indre varme og det kroniske smil får et ekstra nøk op 😉

Efter velkomstdrink har vi inddelt gæsterne i grupper, og vi går så småt i gang med at tilberede de første snacks under kyndig vejledning fra vores Outdoor-instruktører. Vi har afstemt menuerne, så gæsterne både føler sig udfordret men også positivt overrasket over sammenhængen mellem teamcooking-øvelsen, smagene og menuen. 

Det er vigtigt for os at skabe en ramme for vores gæster, hvor niveauet af retterne er højt og stemningen uformel. Vi gør en dyd ud af den måde, vi bygger vores hyggelige og rustikke GOURMENSCH Camp op, så den tager sig bedst mulig ud med lammeskind, olielamper, store varme bål og så vores grønt- og råvaremarked “snakker” til deltagerne. Vi vil gerne give jer så mange smagsoplevelser som muligt, men der skal også være tid til at bare at nyde et glas bobler eller kaffe ved bålet. Eller se, hvordan nabogruppen klarer sig.

Bålet har en magisk samlende effekt, som vækker et urinstinkt i os. Vi kommer hjem og tilbage til, hvor det hele startede. Bål har fulgt mennesket siden tidernes morgen, og det har altid været her, man samlede sig i mørket og rykkede sammen.

Med vores “anderledes julefrokost” arrangement, komme du tættere på dine nærmeste, når I i fællesskab laver kulinariske lækkerier over bålet. Vi skaber et åndehul, som får jer til at glemme alt om hverdagens stress og jag. Nogle kalder det digital detox, vi kalder det Outdoor Teamcooking. Det er vores mål at få hele Danmark mere ud i naturen året rundt og lave mad over bål. Sammen. Og også om vinteren til julefrokost.

“Det hele gik bare op i en højere enhed – bål, slow cooking, nye input, outdoor bord og masser af grin og hygge”

– Mark Hovesen – Ernst & Young 

Praktiske oplysninger:

Husk at bestille dit arrangement i god tid, da vi har begrænsede ledige datoer.

Vi kommer rundt i hele landet med vores rustikke og hyggelige træmøbler og vores mobile båludstyr. Det kan være I har en ønsket location ellers kan vi hjælpe jer med at finde en.

Vi fakturerer ved minimum 30 deltagende gæster, og vi kan facilitere +200 gæster til et arrangement.

Kontakt os og hør om mulighederne for at holde en anderledes julefrokost og få et uforpligtende tilbud på +45 71 74 50 60, eller send os en mail på booking@gourmensch.dk

Tryk her for at sende os en forespørgsel.

Vi ses ved bålet. 

Udtalelser

Indkøbskurv
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.