Gourmensch

For firmaer

Få en unik firmaoplevelse med Gourmensch

Hos GOURMENSCH® brænder vi for at give dig og dit team en fantastisk natur- og teamcooking-oplevelse. Vi inviterer ud i den smukke natur, hvor du sammen med gode kolleger vil tilberede lækker mad over bål med nye og overraskende smage og teknikker. Der opstilles en hyggelig og rustik GOURMENSCH CAMP, som er det perfekte udgangspunkt for et arrangement, der skaber ro, nærvær, sammenhold og en unik kulinarisk totaloplevelse. Det er simpelthen magisk. 

OBS: Vi fakturerer ved minimum 16 deltagende.

Pakker

Outdoor Teamcooking

Her vil deltagerne sammen tilberede 3-7 retter på bålet, under kyndig vejledning fra vores erfarne instruktører. Oplev smagene, stemningen og fællesskabet, som opstår når man samles om bålet og kommer væk fra de vante rammer.

Sea Survival Kursus

(Heldags-kursus)
Oplev simuleret overlevelse til havs kombineret med outdoor gourmet.
Den ultimative actionfyldte teambuilding-oplevelse med Urban Outdoorcooking.

Outdoor Dinner

Vil du gerne have en helt særlig madoplevelse til et firmaevent, så lad GOURMENSCH komme og tilberede en overvældende menu over levende ild - for øjnene af jer!

Udtalelser

FAQ

Mest stillede spørgsmål..?

Her svarer vi på en række ‘ofte stillede spørgsmål’, og giver gode råd til GOURMENSCH events.

Når man færdes i naturen på primitiv vis kan det godt udfordre ens påklædning på en måde det ikke bliver det i hverdagen. Man kan selvfølgelig sagtens have en god oplevelse i lige det tøj man vil, men tit bliver det lettere med det rigtige grej. Selvom vi sørger for en lækker camp hvor man kan søge ly for elementerne er det rart at kunne søge ud, og ikke skulle bekymre sig for om man kommer til at fryse, eller hvorvidt ens jakke kan holde til det.

Generelt set er det en god ide at overveje at man, når man arbejder med bål, godt kan blive ramt af gløder. Derfor er det en god idé at tænke over hvilket materiale ens tøj er lavet af. Som hovedregel er naturfibre mere brandsikre og gløderesistente end kunstmateriale, derfor anbefaler vi at man som yderste lag har enten naturmaterialer (bomuldsblanding, uld, læder, hør) eller gammelt tøj man ikke er så nervøs for. Støvler, det kunne være vandrestøvler, er også gode at have med da de er gode i al slags vejr og gode at stå i og arbejde.

Sommervejret i Danmark er, som de fleste godt ved, lidt af en blandet fornøjelse. Derfor opfordrer vi altid til at man tjekker vejrudsigten for at se om regnjakken bliver nødvendig.

 

Desuden skifter vejret altid karakter om sommeren når solen går ned, derfor er det en god ide at have en tyk trøje med selvom det er varmt når kurset starter.

 

Solen kan også blive en udfordring, eksempelvis når man står foroverbøjet og hakker grøntsager med nakken blottet. Desuden er der stor tradition i friluftsverden at man bærer hat, da den også kan bruges til at vifte bålet i gang, holde på håret, klaske fluer og samle vilde urter i.

Om vinteren kan det både blive koldt og vådt i Danmark, og det kræver forskellig påklædning. Overordnet set er det en god idé at klæde sig efter lag-på-lag princippet, hvor man har flere lag med forskellige funktioner, så man kan tilpasse sit tøj undervejs. Det yderste lags opgave er at modstå regn, hvis der er regn i sigte, og gløder. De inderste lags opgave er at isolere og regulere fugt, det er uld særligt godt til. Ved at påklæde sig i flere lag er det nemmere at fjerne eller tilføje et mellemlag for at regulere temperaturen. Husk derfor langt undertøj, to par sokker, hue og handsker. Det hele må meget gerne være uld.

I vinterhalvåret hvor det bliver tidligt mørkt kan lidt ekstra lys også være rart. Hvis du har en lommelygte, eller især en pandelampe, kan det også være en god ide at tage den med. En håndfri lygte gør arbejdet meget nemmere.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.