Gourmensch

Handelsbetingelser

GOURMENSCH ApS

GOURMENSCH ApS
Strandvejen 154
8410 Rønde
TLF:
+4571745060
CVR: 40364390

Betaling

GOURMENSCH ApS modtager online betalinger med; Dankort, Visa/Dankort, Visa, Mastercard, Mobilepay Online, Visa Electron.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes eller det virtuelle produkt er oprettet med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Ved betaling med Visa Electron og Mastercard Debit, som er debitkort, vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort, indtil vi trækker eller afviser betalingen.

Alle beløb på hjemmesiden er eksklusiv moms.
Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning:
Denmark – Kroner (DKK)

GOURMENSCH ApS benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Levering

Leveringstiden for din ordre er 1-3 dage.

Leverings område: Vi leverer kun varer indenfor Danmark..

GOURMENSCH ApS afsender varer med følgende: GLS – Erhverv, GLS – Privat, GLS – Pakkeshop

Fragten bliver beregnet ud fra vægt.

Du vil kunne vælge i mellem at få pakken sendt “uden omdeling” eller “med omdeling”.

Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

Fortrydelsesret

Hvis du køber et Into The Wild kursus via webshoppen er din tilmelding 100% bindende, og kurset kan ikke refunderes, hvis du bliver syg eller ikke kan deltage. I dette tilfælde kan du altid give din billet/tilmelding videre til andre, hvis du ikke kan deltage. 

Det er muligt at flytte sin billet fra et kursus til et anden uden ekstra gebyr (medmindre der imellem de to kurser er difference i prisen), såfremt det udmeldes til GOURMENSCH senest 3 uger før afvikling af første kursus du var tilmeldt.

brug af billeder og videoer til markedsføring

GOURMENSCH forbeholder sig retten til at bruge billeder, videoer, samt lydklip taget på kurser til markedsføring på sociale medier uden afregning.

AFLYSNING

Ved for få tilmeldinger, sygdom eller lignende, forbeholder GOURMENSCH sig retten til at aflyse et kursus købt på vores webshop. Pengene returneres ikke, men kan overføres til et nyt kursus på en senere dato. GOURMENSCH giver altid besked via mail eller telefon, såfremt en eventuel aflysning finder sted.

GAvekort

Gavekort købt hos GOURMENSCH er gyldigt i et år fra købsdatoen. Efter udløbsdatoen er gavekortet ugyldigt og kan ikke bruges.

Varens stand ved returnering

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til GOURMENSCH ApS at vurdere varens stand.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i software, materiale og fabrikation.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til GOURMENSCH ApS i rimelig tid efter varens modtagelse. 
Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt.
Vi refunderer rimelige fragtomkostninger.

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.

GOURMENSCH ApS dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang.

Ved returnering kontaktes virksomheden:

GOURMENSCH ApS
Strandvejen 154
8410 Aarhus N
TLF:
+4571745060

Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav.

Indkøbskurv
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.