Gourmensch

Fasankursus – Søndag d. 1/9 kl. 12:00 – 14:00 – Danmarks Outdoor Festival 2024

Fasankursus – Søndag d. 1/9 kl. 12:00 – 14:00 – Danmarks Outdoor Festival 2024

Lær at plukke, partere og tilberede forskellige udskæringer fra fasanen.

Vi har sammensat en spændende og udfordrende menu, som du som deltager skal lave over bålet.

MENU

Grillspyd med fasanhjerte, panchetta, palmekål, rødløg, svampe, teriyaki & sesam

BBQ fasan på friteret rispapir, peberrodscreme, rødløg, kål og karse

Fremtidens mad: Friteret græshopper, ristet brød, chillimayo & urter

Paneret og friteret fasan-panko

— 

KURSET

 

Søndag d. 1 September.

Kl. 12:00 – 14:00

550,00 kr.

Indkøbskurv
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.