Gourmensch

Gastromé & GOURMENSCH – d. 17 Maj Kl. 18:30

Gastromé & GOURMENSCH – d. 17 Maj Kl. 18:30

Vi inviterer til en enestående aften fyldt med gastronomisk magi og unikke smagseksplosioner, når vi i fællesskab tilbereder 10 serveringer over bål.

Sammen med Gastromé, en Michelin-restaurant i hjertet af Aarhus, har vi skabt en oplevelse, der går ud over det sædvanlige.

Gastromés gårdhave vil blive forvandlet til et vildt inferno af bål, grill, og åbne ildsteder, hvor ivrige gastronomiske profiler fra både Gastromé og Gourmensch udfordrer hinanden og skaber en helt ny dimension på madscenen. Vi hylder fællesskabet ved langborde i Gastromés hyggelige lokaler, hvor vi deler maden med et gastronomisk tvist, og hvor ilden og bålet er en central del af oplevelsen.

Her tilbereder vi 5 anretninger hver, så du kan opleve en spektakulær 10-retters menu. Hver ret er skabt med kærlighed og en passion for madlavning over åben ild. Det bliver en aften, hvor vi inviterer jer til en totaloplevelse, hvor I kan se vi tilbereder maden og hvor vi forkæler jer med kulinariske mesterværker.

Der vil samtidig være åbent køkken omkring bålet for dem der ønsker det.

Hele aftenen er baren åben og der er mulighed for køb af vin, cocktails mm. til ud på natten for dem der ønsker at blive og fejre at sommeren er nær.

999,00 kr.

Indkøbskurv
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.