Gourmensch

Into The Wild – Påskebål, lørdag d. 12 April 2025

Into The Wild – Påskebål, lørdag d. 12 April 2025

Indledning: 

Gourmensch leverer total-oplevelser, hvor deltagerne bliver involveret i madlavning over bål. Det skaber sammenhold og relationer.

Deltagerne vil blive inspireret, udfordret samt få styrket holdånden. Oplev roen, duften af bålmad, naturen, røg i øjnene, nærværet og det at lave mad og efterfølgende nyde det i godt selskab.

Kurset: 

Der bliver opstillet en hyggelig GOURMENSCH Camp med rustikke outdoor-møbler, arbejdsstationer og indbydende råvare-sortiment.

Gourmensch tilpasser oplevelserne til årstiden, og råvarerne afhænger derfor af, hvad der er i sæson. Menuen fastlægges ud fra sæsonen og hvad leverandøren kan levere.

Til dette kursus tager vi udgangspunkt i Påsken og sammensætter en lækker påskeinspireret ret herudfra.

…Var der nogen der sagde vagtelæg? 😉

Det var der nemlig – Vi skal til dette kursus partere og lave forskellige udskæringer fra et helt lam, som skal laves over bål.

Hvad er inkluderet? 

  • 4 timers outdoor-teamcooking
  • Introduktion til madlavning over ild, bålteknikker og tilberedningsmetoder
  • Forberedning og tilberedning af lækre gourmetinspirerede retter over bål
  • 1 glas velkomstdrink

Praktisk Information:

  • Min. 18+
  • Fodtøj og overtøj efter vejret
  • Alle råvarer, mad  og nødvendigt udstyr stilles til rådighed af GOURMENSCH
  • Mulighed for overnatning. Kontakt os for priser.
  • Mulighed for tilkøb af udvalgte drikkevarer på kurset

 

Særlige Hensyn:

Vi tager forbehold for særlige hensyn og allergener til vores kurser, så alle kan være med. Gør os venligst opmærksomme herom, ved køb af et Into The Wild kursus.

Tilmelding fra 1 person og opefter.

OBS: Vores Påskekursus er populært og pladser er begrænset til 30 deltagere

Kurset afvikles i Bålhytten ved Lergravgaard på Strandvejen 154A, 8410 Rønde.

KURSUSSTART: Kl. 12.00

KURSUS SLUTTER: Kl. 16.00

1.195,00 kr.

Indkøbskurv
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.