Gourmensch

Into The Wild – Grøntbål, lørdag d. 17 Maj 2025

Into The Wild – Grøntbål, lørdag d. 17 Maj 2025

Indledning: 

Gourmensch leverer total-oplevelser, hvor deltagerne bliver involveret i madlavning over bål. Det skaber sammenhold og relationer.

Deltagerne vil blive inspireret, udfordret samt få styrket holdånden. Oplev roen, duften af bålmad, naturen, røg i øjnene, nærværet og det at lave mad og efterfølgende nyde det i godt selskab.

Kurset: 

Der bliver opstillet en hyggelig GOURMENSCH Camp med rustikke outdoor-møbler, arbejdsstationer og indbydende råvare-sortiment.

Gourmensch tilpasser oplevelserne til årstiden, og råvarerne afhænger derfor af, hvad der er i sæson. Menuen fastlægges ud fra sæsonen og hvad leverandøren kan levere.
Vi skal som udgangspunkt lave 3-4 snacks, én hovedret, samt én dessert over bålet.

 

Hvad er inkluderet? 

  • 4 timers outdoor-teamcooking
  • Introduktion til madlavning over ild, bålteknikker og tilberedningsmetoder
  • Forberedning og tilberedning af lækre gourmetinspirerede retter over bål

Praktisk Information:

  • Min. 18+
  • Fodtøj og overtøj efter vejret
  • Alle råvarer, mad  og nødvendigt udstyr stilles til rådighed af GOURMENSCH
  • Mulighed for overnatning. Kontakt os for priser.
  • Mulighed for tilkøb af udvalgte drikkevarer på kurset

NB: Vi forsøger at skabe så mange lækre smagsoplevelser som muligt til vores Into The Wild kursus, men kan ikke få alle kursister igennem alle retter og tilberedningsmetoder. Efter arrangementet vil vi fremsende opskrifterne, så du selv kan prøve retterne af over dit eget bål.

Særlige Hensyn:

Vi tager forbehold for særlige hensyn og allergener til vores kurser, så alle kan være med. Gør os venligst opmærksomme herom, ved køb af et Into The Wild kursus.

Tilmelding fra 1 person og opefter.

Kurset afvikles i Bålhytten ved Lergravgaard på Strandvejen 154A, 8410 Rønde.

KURSUSSTART: Kl. 12.00

KURSUS SLUTTER: Kl. 16.00

1.000,00 kr.

Indkøbskurv
Scroll to Top

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Modtag eksklusive tilbud, rabatter, opskrifter og vores bedste bål-tricks.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.