Outdoor Teamcooking Privat

Gourmensch skaber totaloplevelser med mad og bål

GOURMENSCH brænder for at skabe gode totaloplevelser med maden og bålet som samlingspunkt. Vi tror på at der sker noget magisk når det primitive fra bålet mødes med det forfinede i gourmetmaden. Det bringer mennesker sammen og ned i tempo. Man kan ikke arbejde mod naturen, så vi bliver alle lige når vi står om bålet, derfor er det vigtigt for os at understrege at alle kan have en god oplevelse med bålmad. Derfor tilbyder vi Outdoor Teamcooking kurser, hvor deltagerne selv prøver kræfter med at skabe et utal af smagsoplevelser, under grundig instruktion fra vores dygtige instruktører.

Åbne Kurser Og Gavekort

Hvis du gerne vil udvide din horisont og prøve noget nyt omkring bålet så tag på kursus med GOURMENSCH. Vi holder åbne Outdoor Teamcooking kurser på forskellige fastlagte datoer hvor du og dine venner kan prøve kræfter med nye smage, teknikker og måder at tænke bålmad på. 

Gå til webshoppen for at se de kurser vi har planlagt lige nu, eller kom på mailinglisten så du er den første der får at vide når der er nyt. Uanset og du er dreven outdoor-kok eller nybegynder så sørger vi for at der er noget nyt spændende for enhver, men også at alle kan være med. Det vigtigste for os er at alle får en god oplevelse. Hvis i er mere end 16 kan i booke jeres eget kursus, og hvis ikke får i mulighed for at møde en gruppe mennesker der har samme interesse som jer.

Nødvendighed

Gourmensch har udstyr til at skabe en camp næsten alle steder, alle tider på året. Det vil sige både bålfade, telte, borde, potter og pander og resten af de ting der er tvingende nødvendige for at kunne komme ud i hele Danmark. Vi sørger for at kursisterne ikke skal medbringe andet end deres flotte smil, på den måde får de også mulighed for at bruge alt det lækre professionelle køkkengrej.

Extra

Udover at sørge for alt det nødvendige, sørger vi også for alt det ekstra. Det ekstra er det der skaber den gode stemning, lammeskind man kan sidde på om vinteren, flagermuslygter som kaster skygger i mørket, overdækning fra elementerne så man sammen kan gå i ly. 
Camp Gourmensch er ikke bare en maskine som skal producere mad, men også et udtryk og en stil. Derfor er der sørget for at alting passer sammen med naturen, så man kan komme i den rigtige stemning hvor man føler sig som en del af naturen. Gourmensch står selvfølgelig også for drikkevarer til arrangementet, gennem en dygtig vinmand, fordi god mad kræver gode drikkevarer.

Årstiderne

Nogen tror måske at det kun er sommeren der egner sig til at være ude i naturen, men intet kunne være længere fra sandheden. Alle årstider skaber forskellige oplevelser, som kan noget forskelligt. Om vinteren giver det en enorm følelse af fællesskab at rykke sammen om bålet når sneen daler udenfor. Om sommeren kan midsommernætterne understrege den fantastiske danske natur. Mens efterårets regn og blæst skaber en fornemmelse af en kamp mod naturen, som giver en fantastisk oplevelse af at have gennemført noget sammen.

Råvarer

Gourmensch har kontakter over det ganske danske land i diverse fødevareindustrier, for at vi kan sikre at de råvarer vi bruger til kurserne er af højeste kvalitet. Derfor kan vi også bruge mere luksuriøse råvarer som vildsvin, lokalt vildt og østers, som man ikke bare lige skaffer. Fremtidens protein i form af insekter, kan også danne grundlaget for en øjenåbnende flytning af personlige grænser. På den måde følger vi også med tiden når vi har ting som lokale varer, økologi og bæredytighed i tankerne, både i retterne og i processen dertil.

Fortælling Fra Campen

Forestil dig at du står i en fyrreskov, eller, en golfbane eller en strandeng. Hvor end du gerne vil have dit kursus. Inden vi ankommer har Gourmensch selvfølgelig sørget for kørselstilladelser, lavet aftaler med skovfogeden og gjort det ufremkommelige muligt at besejre i bil. Vi har skaffet råvarer til hele menuen, drikkevarer og alt der skal til for at forædle de friske produkter til en velsmagende menú.

Først bliver bålfadene sat op, selvfølgelig med brandbeskyttelse så de ikke brænder huller i græsplænen. Rundt omkring dukker der økser, huggeblokke, brænde, dolke op. Alt man har brug for når ilden skal holdes i gang finder vej til bålene, som stille startes. Siden kommer der borde og bænke, hvor man kan arbejde og sidde og slappe af med et godt glas vin. Hvis vejret kræver det dækkes der af for vind og vejr; Der findes ikke dårligt vejr, kun en dårlig camp”.

Det næste er stearinlysene og flagermuselygterne, som sørger for at oplyse hele campen i skæret fra den levende ild. Skind, duge og outdoorgrej er alt sammen lavet i en stil der binder en flot sløjfe på oplevelsen, så man kan fornemme spillet mellem det primitive og luksuriøse hele tiden.

Når i har lavet maden, hørt røverhistorier og fået lidt godt at drikke og, selvfølgelig, spise er kursus forbi. Alt efter hvad der ønskes kan man overnatte, danse hele natten eller tage hjem. Det vigtigste er at man ikke behøver at bekymre sig om noget, da Gourmensch-teamet pakker det hele sammen og sørger for at stedet ser ud som før vi kom. Derfor kan kursisterne trygt tage hjem, mens vi køler bålsteder ned, pakker telte, grej, opvask, borde og sørger for alt det andet.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.