Gourmensch

Outdoor Dinner

Gourmensch skaber totaloplevelser med mad og bål

GOURMENSCH brænder for at skabe gode totaloplevelser med maden og bålet som samlingspunkt. Vi tror på at der sker noget magisk, når det primitive fra bålet mødes med det forfinede i gourmetmaden. Det bringer mennesker sammen og ned i tempo. Når man skal have mad til vigtige begivenheder mener vi at det ofte er det man har brug for. Derfor kan vi også komme ud til fester og lave maden til jer på bål. Og på den måde være med til at sørge for den tætte, vedkommende og hyggelige stemning som live bålmad skaber.

Kom Ud I Køkkenet

I gastronomi er det ofte kun slutresultatet gæsterne får lov at se, det synes vi er en skam. Derfor vil vi gerne invitere udenfor i køkkenet så dine gæster kan se og opleve hele den fortryllende stemning der opstår når bålene brænder, sovsen reducerer og det spydstegte vildt steger. 

Når GOURMENSCH står for maden til dit arrangement er det altså ikke bare så og så mange retter du bestiller, det er en oplevelse. Vi kokke nyder mad som en social ting og kan mærke at det smitter af på gæsterne når de kan følge processen undervejs.

GOURMENSCH Camp

Hvis du gerne vil holde dit arrangement et unikt sted, måske i dit lokalområde eller i en særlig skov eller strand der betyder noget for dig, så er vi klar. GOURMENSCH kan rykke ud til hele Danmark og opstille vores camp. Hvis du mangler et godt sted så hjælper vi selvfølgelig med at finde det.

Vores camp tilpasses både vejret, maden og deltagerne, men en ting er altid det samme: Vi sørger for det hele! Service, borde, stole, telte, bålfade, gryder, hvide duge og så videre, kommer vi med, men vi tager også det hele med når vi pakker sammen. Altså efterlader vi stedet som da vi fandt det.

Alt det praktiske er selvfølgeligt nødvendigt for at arrangement kan fungere, men for GOURMENSCH betyder stemningen og æstetikken lige så meget. Campen skal derfor ikke bare virke, men også være hyggelig, indbydende og et godt rum til at koble af, fordi vi anser det som en afgørende del af den oplevelse vi tilbyder. Så uanset hvor og hvornår kan du regne med at GOURMENSCH Camp bliver et hyggeligt helle fra resten af verden.

Locations

For at skabe de bedste rammer for et godt arrangement, hvor du ikke skal bekymre dig om noget, sørger GOURMENSCH for alt. Vi kan komme rundt alle steder i landet og kender gode lokationer landet over. Hvis du ønsker at holde et arrangement  et særligt sted kan det sagtens lade sig gøre. Vi kan sørge for borde, stole, service, overdækning osv. Desuden råder vi også over en fantastisk bålhytte ved Lergravgaard uden for Aarhus midt i den smukke natur, hvor vi har vores base.

Hytten er bygget som en traditionel vikingehytte, med rå træstammer og kampesten, samt langborde og bænke med rensdyrskind. Desuden kan her både sørges for musik, dansegulv, vildmarksbad og overnatning i B&B eller ude i vikingehytten. Her er plads til 50 mennesker og det kommer særligt til sin ret om vinteren hvor hyggen og følelsen af kampen mod elementerne kun forstærkes af den fantastiske stemning hytten skaber.

En Anderledes Julefrokost

Kan man holde en anderledes julefrokost ude i skoven i selskab med sine kolleger eller samarbejdspartnere, når temperaturen er lige under frysepunktet og sneen daler ned fra himmelen? Ja, det kan man godt, hvis man tager i skoven sammen med GOURMENSCH og vores dedikerede outdoor-kokke.

 

Der er flere ting der gør, at vi kalder det en “anderledes julefrokost” og helt sikkert ikke noget vores gæster er vant til. Et julefrokost-arrangement hos GOURMENSCH starter altid med mødet omkring bålet i vores hyggelige camp. Her bliver gæsterne introduceret til bålet og det at lave gourmetmad over ild, samtidig med vi nyder et glas af vores berømte hjemmelavede “hidsige” bålgløgg.

 

Det er vigtigt for os at skabe en ramme for vores gæster, hvor niveauet af retterne er højt og stemningen uformel. Vi gør en dyd ud af den måde, vi bygger vores hyggelige og rustikke GOURMENSCH Camp op, så den tager sig bedst mulig ud med lammeskind, olielamper, store varme bål og så vores grønt- og råvaremarked “snakker” til deltagerne. Vi vil gerne give jer så mange smagsoplevelser som muligt, men der skal også være tid til at bare at nyde et glas bobler eller kaffe ved bålet.

Indkøbskurv
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.