GOURMENSCH på Danmarks Outdoor Festival
Dato: 30. August – 1. September – Adresse: Vestergade 42, 8600 Silkeborg
Vi byder jer velkommen i vores bålcamp til årets ‘Danmarks Outdoor Festival 2024’. Vi sætter en hyggelig og rustik camp op med arbejdsstationer og glæder os til at skabe en kulinarisk totaloplevelse for jer.
I år arrangerer vi:
Til Erhverv:
1,5 times outdoor TeamCooking kurser med vores Signaturretter inkl. 1 glas champagne, samt netværk og kort oplæg af Isabel Morgenstern.
–
Til Private:
2 timers fasankursus hvor deltagerne får udleveret en hel fasan som skal plukkes, parteres og hvor der skal tilberedes forskellige retter med fasan.
Til Erhverv
Outdoor Teamcooking
Vi har skræddersyet en komprimeret Outdoor Teamcooking oplevelse, så I får så mange smagsoplevelser som muligt og stadig kan opleve de andre spændende aktiviteter på festivalen.
Oplev vores mest populære Signatur bålretter med bl.a østers med brændt fløde, skovsyre og tangaske og nyd et glas champagne til. Bliv inspireret, lær nye teknikker og få en kulinarisk totaloplevelse i naturen. Sammen.
Få et kort oplæg af Isabel Morgenstern som ejer Outdoor365 og hør hvad natur kan gøre for en virksomhed.
Mulighed for køb af vin eller kildevand efter forbrug.
MENU
Signatur østers med brændt fløde, agurk, tangaske, urteolie & skovsyre + 1 glas Champagne
Grillspyd med and, panchetta, palmekål, rødløg, svampe, teriyaki & sesam
BBQ fasan på friteret rispapir, peberrodscreme, rødløg, kål og karse
Fremtidens mad: Friteret græshopper, ristet brød, chillimayo & urter
Grillet spidskål, olivenolie, flagesalt & Arla Unika Gammelknas*
Grillet Boeuf Onglet & Flambadou
KURSER
Kursus 1: 12.00 – 13.30
Kursus 2: 14.30 – 16.00
–
Kursernes max kapacitet er 40 personer. Vi forbeholder os retten til at aflyse et kursus, såfremt der er færre end 20 deltagere.
*Vi medbringer alternativ til Arla Unika Gammelknas, såfremt denne ikke kan skaffes.
Til Private
Fasankursus
Lær at plukke, partere og tilberede forskellige udskæringer fra fasanen.
Vi har sammensat en spændende og udfordrende menu, som du som deltager skal lave over bålet.
MENU
Grillspyd med fasanhjerte, panchetta, palmekål, rødløg, svampe, teriyaki & sesam
BBQ fasan på friteret rispapir, peberrodscreme, rødløg, kål og karse
Fremtidens mad: Friteret græshopper, ristet brød, chillimayo & urter
Paneret og friteret fasan-panko
KURSUS
Kursus 1. 12:00 – 14:00
—
Kursernes max kapacitet er 40 personer. Vi forbeholder os retten til at aflyse et kursus, såfremt der er færre end 20 deltagere.
Har du spørgsmål til vores arrangementer på Danmarks Outdoor Festival 2024?
Send en mail til emil@gourmensch.dk og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.