Gourmensch

Danmarks Outdoor Festival 2024

GOURMENSCH på Danmarks Outdoor Festival

Dato: 30. August – 1. September – Adresse: Vestergade 42, 8600 Silkeborg

Vi byder jer velkommen i vores bålcamp til årets ‘Danmarks Outdoor Festival 2024’. Vi sætter en hyggelig og rustik camp op med arbejdsstationer og glæder os til at skabe en kulinarisk totaloplevelse for jer.

I år arrangerer vi:

Til Erhverv:

1,5 times outdoor TeamCooking kurser med vores Signaturretter inkl. 1 glas champagne, samt netværk og kort oplæg af Isabel Morgenstern.

Til Private: 

2 timers fasankursus hvor deltagerne får udleveret en hel fasan som skal plukkes, parteres og hvor der skal tilberedes forskellige retter med fasan.

Til Erhverv

Outdoor Teamcooking

Vi har skræddersyet en komprimeret Outdoor Teamcooking oplevelse, så I får så mange smagsoplevelser som muligt og stadig kan opleve de andre spændende aktiviteter på festivalen.

Oplev vores mest populære Signatur bålretter med bl.a østers med brændt fløde, skovsyre og tangaske og nyd et glas champagne til. Bliv inspireret, lær nye teknikker og få en kulinarisk totaloplevelse i naturen. Sammen. 

Få et kort oplæg af Isabel Morgenstern som ejer Outdoor365 og hør hvad natur kan gøre for en virksomhed.

Mulighed for køb af vin eller kildevand efter forbrug.

 

MENU

900,- kr ekskl. moms pr. kuvert.
 

Signatur østers med brændt fløde, agurk, tangaske, urteolie & skovsyre + 1 glas Champagne

Grillspyd med and, panchetta, palmekål, rødløg, svampe, teriyaki & sesam

BBQ fasan på friteret rispapir, peberrodscreme, rødløg, kål og karse

Fremtidens mad: Friteret græshopper, ristet brød, chillimayo & urter

Grillet spidskål, olivenolie, flagesalt & Arla Unika Gammelknas*

Grillet Boeuf Onglet & Flambadou

KURSER

Fredag d. 30 august.
 

Kursus 1: 12.00 – 13.30

Kursus 2: 14.30 – 16.00

Kursernes max kapacitet er 40 personer. Vi forbeholder os retten til at aflyse et kursus, såfremt der er færre end 20 deltagere.

*Vi medbringer alternativ til Arla Unika Gammelknas, såfremt denne ikke kan skaffes.

Til Private

Fasankursus

Lær at plukke, partere og tilberede forskellige udskæringer fra fasanen.

Vi har sammensat en spændende og udfordrende menu, som du som deltager skal lave over bålet.

 

MENU

 599,- kr. inkl. moms pr. kuvert.
 

Grillspyd med fasanhjerte, panchetta, palmekål, rødløg, svampe, teriyaki & sesam

BBQ fasan på friteret rispapir, peberrodscreme, rødløg, kål og karse

Fremtidens mad: Friteret græshopper, ristet brød, chillimayo & urter

Paneret og friteret fasan-panko

 

KURSUS

Søndag d. 1 September.
 

Kursus 1. 12:00 – 14:00

Kursernes max kapacitet er 40 personer. Vi forbeholder os retten til at aflyse et kursus, såfremt der er færre end 20 deltagere.

Har du spørgsmål til vores arrangementer på Danmarks Outdoor Festival 2024?

Send en mail til emil@gourmensch.dk og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Udtalelser

Indkøbskurv
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.