Into The Wild – Nytårstaffel, lørdag d. 13 januar 2024 (4 timer)
Into The Wild – Nytårstaffel, lørdag d. 13 januar 2024 (4 timer)
Indledning:
Gourmensch leverer total-oplevelser, hvor deltagerne bliver involveret i madlavning over bål. Det skaber sammenhold og relationer.
Deltagerne vil blive inspireret, udfordret samt få styrket holdånden. Oplev roen, duften af bålmad, naturen, røg i øjnene, nærværet og det at lave mad og efterfølgende nyde det i godt selskab.
Kurset:
Der bliver opstillet en hyggelig GOURMENSCH Camp med rustikke outdoor-møbler, arbejdsstationer og indbydende råvare-sortiment.
Gourmensch tilpasser oplevelserne til årstiden, og råvarerne afhænger derfor af, hvad der er i sæson. Menuen fastlægges ud fra sæsonen og hvad leverandøren kan levere.
Vi tager i denne omgang udgangspunkt i vores populære Signaturbål og kombinerer det med traditionel nytårsmenu.
Hvad er inkluderet?
- 4 timers outdoor-cooking
- 1 velkomst-drink + 3 glas vin. (Mulighed for tilkøb af ekstra drikkevarer)
- Introduktion til madlavning over ild, bålteknikker og tilberedningsmetoder
- Tilberedning af 5-8 retter
- Champagne og østers
- Bål-kaffe/te ad libitum
Praktisk Information:
- Min. 18+
- Fodtøj og overtøj efter vejret
- Alle råvarer, mad, drikke og nødvendigt udstyr stilles til rådighed af GOURMENSCH
- Afholdelse kun ved minimum 16 deltagende kursister
- Mulighed for overnatning. Kontakt os for priser.
Mulighed for tilkøb af ekstra drikkevarer:
- 1 fl. Champagne 648,-
- 1 fl. Rødvin fra Piemonte 376,-
- 1 fl. Hvidvin fra Piemonte 376,-
- 1 fl. Dessertvin 368,-
- 1 x Bål Irish Coffee 95,-
- 1 fl. Kildevand 20,-
- 1 fl. øl 35,-
- 1 fl. Alkolhol fri øl 35,-
- 1 fl. Øko Søbygaard Hyldeblomst drik 35,-
KURSUSSTART: Kl. 15.00
KURSUS SLUTTER: Kl. 19.00
1.995,00 kr. 1.495,00 kr.
Relaterede varer
-
Kursus for private
Into The Wild – Julekursus, lørdag d. 25/11 (4 timer)
1.499,00 kr.1.299,00 kr. Tilføj til kurv