Into The Wild – Påskebål, lørdag d. 12 April 2025
Into The Wild – Påskebål, lørdag d. 12 April 2025
Indledning:
Gourmensch leverer total-oplevelser, hvor deltagerne bliver involveret i madlavning over bål. Det skaber sammenhold og relationer.
Deltagerne vil blive inspireret, udfordret samt få styrket holdånden. Oplev roen, duften af bålmad, naturen, røg i øjnene, nærværet og det at lave mad og efterfølgende nyde det i godt selskab.
Kurset:
Der bliver opstillet en hyggelig GOURMENSCH Camp med rustikke outdoor-møbler, arbejdsstationer og indbydende råvare-sortiment.
Gourmensch tilpasser oplevelserne til årstiden, og råvarerne afhænger derfor af, hvad der er i sæson. Menuen fastlægges ud fra sæsonen og hvad leverandøren kan levere.
Til dette kursus tager vi udgangspunkt i Påsken og sammensætter en lækker påskeinspireret ret herudfra.
…Var der nogen der sagde vagtelæg? 😉
Hvad er inkluderet?
- 4 timers outdoor-teamcooking
- Introduktion til madlavning over ild, bålteknikker og tilberedningsmetoder
- Forberedning og tilberedning af lækre gourmetinspirerede retter over bål
Praktisk Information:
- Min. 18+
- Fodtøj og overtøj efter vejret
- Alle råvarer, mad og nødvendigt udstyr stilles til rådighed af GOURMENSCH
- Mulighed for overnatning. Kontakt os for priser.
- Mulighed for tilkøb af udvalgte drikkevarer på kurset
Særlige Hensyn:
Vi tager forbehold for særlige hensyn og allergener til vores kurser, så alle kan være med. Gør os venligst opmærksomme herom, ved køb af et Into The Wild kursus.
Tilmelding fra 1 person og opefter.
Kurset afvikles i Bålhytten ved Lergravgaard på Strandvejen 154A, 8410 Rønde.
KURSUSSTART: Kl. 12.00
KURSUS SLUTTER: Kl. 16.00
1.000,00 kr.