Into The Wild – Nytårstaffel, lørdag d. 17 januar 2026 (4 timer)
Into The Wild – Nytårstaffel, lørdag d. 17 januar 2026 (4 timer)
Indledning:
Gourmensch leverer total-oplevelser, hvor deltagerne bliver involveret i madlavning over bål. Det skaber sammenhold og relationer.
Deltagerne vil blive inspireret, udfordret samt få styrket holdånden. Oplev roen, duften af bålmad, naturen, røg i øjnene, nærværet og det at lave mad og efterfølgende nyde det i godt selskab.
Kurset:
Der bliver opstillet en hyggelig GOURMENSCH Camp med rustikke outdoor-møbler, arbejdsstationer og indbydende råvare-sortiment.
Gourmensch tilpasser oplevelserne til årstiden, og råvarerne afhænger derfor af, hvad der er i sæson. Menuen fastlægges ud fra sæsonen og hvad leverandøren kan levere.
Vi kan allerede nu afsløre at vi kommer til at lave en lækker Nytårsinspireret Menu over bålet, hvor vi byder 2026 velkommen.
Hvad er inkluderet?
- 4 timers outdoor-cooking
- 1 velkomst-drink. Mulighed for tilkøb af ekstra drikkevarer
- Introduktion til madlavning over ild, bålteknikker og tilberedningsmetoder
- Lækker hjemmebrygget gløgg
Praktisk Information:
- Min. 18+
- Fodtøj og overtøj efter vejret
- Alle råvarer, mad, drikke og nødvendigt udstyr stilles til rådighed af GOURMENSCH
- Afholdelse kun ved minimum 16 deltagende kursister
NB: Vi forsøger at skabe så mange lækre smagsoplevelser som muligt til vores Into The Wild kursus, men kan ikke få alle kursister igennem alle retter og tilberedningsmetoder. Efter arrangementet vil vi fremsende opskrifterne, så du selv kan prøve retterne af over dit eget bål.
Særlige Hensyn:
Vi tager forbehold for særlige hensyn og allergener til vores kurser, så alle kan være med. Gør os venligst opmærksomme herom, ved køb af et Into The Wild kursus.
Kurset afholdes i Bålhytten på Lergravgaard, Strandvejen 154A, 8410 Rønde.
KURSUSSTART: Kl. 12.00
KURSUS SLUTTER: Kl. 16.00
1.495,00 kr.


