Gourmensch

Into The Wild – Forårskursus, lørdag d. 20 April 2024

-16%

Into The Wild – Forårskursus, lørdag d. 20 April 2024

Indledning: 

Gourmensch leverer total-oplevelser, hvor deltagerne bliver involveret i madlavning over bål. Det skaber sammenhold og relationer.

Deltagerne vil blive inspireret, udfordret samt få styrket holdånden. Oplev roen, duften af bålmad, naturen, røg i øjnene, nærværet og det at lave mad og efterfølgende nyde det i godt selskab.

Kurset: 

Der bliver opstillet en hyggelig GOURMENSCH Camp med rustikke outdoor-møbler, arbejdsstationer og indbydende råvare-sortiment.

Gourmensch tilpasser oplevelserne til årstiden, og råvarerne afhænger derfor af, hvad der er i sæson. Menuen fastlægges ud fra sæsonen og hvad leverandøren kan levere.

Menu:

– Signaturøsters med brændt fløde, agurk, tangaske, urteolie & skovsyre

– Grillspyd med and, panchetta, palmekål, rødløg, svampe, teriyaki & sesam

– BBQ fasan på friteret rispapir, peberrodscreme, rødløg, kål og karse

– Fremtidens mad: Friterede græshopper på ristet brød med chillimayo & urter

– Langtidsgrillet marineret vildsvin & lammekølle

– Grillet spidskål med olivenolie & Arla Unika Gammelknas

– Grillede grøntsager med krydderurter

– Crumbletærte til dessert med årstidens frugt. Serveres med Dulce De Leche

Hvad er inkluderet? 

  • 4 timers outdoor-teamcooking
  • Introduktion til madlavning over ild, bålteknikker og tilberedningsmetoder
  • Tilberedning af 8 gourmetinspirerede retter

Praktisk Information:

  • Min. 18+
  • Fodtøj og overtøj efter vejret
  • Alle råvarer, mad, drikke og nødvendigt udstyr stilles til rådighed af GOURMENSCH
  • Mulighed for overnatning. Kontakt os for priser.
  • Mulighed for tilkøb af ekstra drikkevarer på kurset

Tilmelding fra 1 person og opefter.

Kurset afvikles på Møllerup Gods på Djursland.

KURSUSSTART: Kl. 13.00

KURSUS SLUTTER: Kl. 17.00

1.000,00 kr.

Indkøbskurv
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.