Outdoor Teamcooking

GOURMENSCH® brænder for at skabe totaloplevelser, hvor der både inspireres til nye smage, teknikker og skabes rum til fordybelse. Efter en ofte hektisk og travl hverdag er det fantastisk at komme ud i den smukke natur og tilberede lækker mad over bål med gode mennesker/kollegaer. Det skaber ro, nærvær, sammenhold og en fantastisk kulinarisk totaloplevelse.
Det er simpelthen magisk.

GOURMENSCH® tilbyder Outdoor Teamcooking kurser til virksomheder, deres kunder og evt. samarbejdspartnere. Det kan være grupper på 12 – 100 personer. Året rundt. Og i hele landet. Under kyndig vejledning skal deltagerne selv tilberede en lækker og velsmagende 3-5 retters gourmetmenu over bål med årstidens friske råvarer.

Gruppen bliver delt ind i mindre hold som starter med en teambuilding øvelse/konkurrence, hvor samarbejde essentielt. Det er med til at styrke holdånden og sammmenholdet i gruppen. De samme grupper laver små lækre bålsnacks, som spises løbende, mens de er varme. Det er med til at skabe en afslappet og uformel stemning. Der er også tid til at nyde et glas bobler eller kaffe ved bålet. Og til at se, hvordan nabogruppen klarer sig. Outdoorcooking er slowcooking.

Outdoor teamcooking kurserne bliver skræddersyet til netop jeres virksomhed og behov. Kontakt os med jeres
ønsker og lad os sammen finde en løsning.

I samarbejde med Lergravgaard tilbydes Outdoor Teamcooking kurser i den rustikke vikingebålhytte som ligger i smukke omgivelser med udsigt til Følle Strand lige uden for Aarhus. Her er der mulig for at sanke gamle lægeurter og få leveret en sommerbuk/helt vildsvin eller lam til bålet. Læs mere her om samarbejdet med Lergravgaard og mulighederne for teambuilding kurser. Det er også muligt at overnatte i de hyggelige værelser på den historiske gård. Kontakt os for mere info.

I samarbejde med Du Glemmer Det Aldrig tilbyder vi et skræddersyet arrangement til dig der ikke har mulighed for at booke en hel gruppe og fx gerne vil give arrangementet som gave. Se mere her: Du Glemmer Det Aldrig!

Send os en mail på info@gourmensch.dk

Vi ses ved bålet

GOURMENSCH

Back to top