Gourmensch

Outdoor Teamcooking

GOURMENSCH® brænder for at skabe gode totaloplevelser med maden og bålet som samlingspunkt. Vi tror på at der sker noget magisk, når det primitive fra bålet mødes med det forfinede i gourmetmaden. Det bringer mennesker sammen og ned i tempo.

Man kan ikke arbejde mod naturen, så vi bliver alle lige når vi står om bålet, derfor er det vigtigt for os at understrege at alle kan have en god oplevelse med bålmad. Derfor tilbyder vi Outdoor Teamcooking kurser, hvor deltagerne selv prøver kræfter med at skabe et utal af smagsoplevelser, under grundig instruktion fra vores dygtige instruktører.

Værdi For Virksomheden

Hvis din virksomhed gerne vil have en anderledes og unik teambuilding-oplevelse er GOURMENSCH® et oplagt bud. Vi rykker deltagerne ud af deres hverdag og ind i GOURMENSCH®-universet hvor deltagerne laver og spiser mad sammen, både hele holdet og i mindre grupper.

Når der er en opgave der skal løses og et bål der ikke venter, bliver gruppen tømret sammen på en helt ny måde. Fælles succesoplevelser som at frembringe gourmetmad på levende ild er noget ingen glemmer, og det skaber et stærkt team.

Nødvendighed

GOURMENSCH® har udstyr til at skabe en camp næsten alle steder, alle tider på året. Det vil sige både bålfade, telte, borde, potter og pander og resten af de ting der er tvingende nødvendige for at skabe et godt måltid lige der hvor i gerne vil det. Vi sørger for at kursisterne ikke skal medbringe andet end deres flotte smil, på den måde får de også mulighed for at bruge alt det lækre professionelle køkkengrej.

Ekstra

Udover at sørge for alt det nødvendige, sørger vi også for alt det ekstra. Det ekstra er det der skaber den gode stemning, lammeskind man kan sidde på om vinteren, flagermuslygter som kaster skygger i mørket, overdækning fra elementerne så man sammen kan gå i ly. Camp GOURMENSCH® er ikke bare en maskine som skal producere mad, men også et udtryk og en stil.

Derfor er der sørget for at alting passer sammen med naturen, så man kan komme i den rigtige stemning hvor man føler sig som en del af naturen. GOURMENSCH® står selvfølgelig også for drikkevarer til arrangementet, gennem en dygtig vinmand, fordi god mad kræver gode drikkevarer.

Årstiderne

Nogen tror måske at det kun er sommeren der egner sig til at være ude i naturen, men intet kunne være længere fra sandheden. Alle årstider skaber forskellige oplevelser, som kan noget forskelligt. Om vinteren giver det en enorm følelse af fællesskab at rykke sammen om bålet når sneen daler udenfor. Om sommeren kan midsommernætterne understrege den fantastiske danske natur. Mens efterårets regn og blæst skaber en fornemmelse af en kamp mod naturen, som giver en fantastisk oplevelse af at have gennemført noget sammen.

Råvarer

GOURMENSCH® har kontakter over det ganske danske land i diverse fødevareindustrier, for at vi kan sikre at de råvarer vi bruger til kurserne er af højeste kvalitet. Derfor kan vi også bruge mere luksuriøse råvarer som vildsvin, lokalt vildt og østers, som man ikke bare lige skaffer. Fremtidens protein i form af insekter, kan også danne grundlaget for en øjenåbnende flytning af personlige grænser. På den måde følger vi også med tiden når vi har ting som lokale varer, økologi og bæredytighed i tankerne, både i retterne og i processen dertil.

Locations

GOURMENSCH® kan lave arrangementer i hele landet. Gennem vores netværk kan vi hjælpe med at skaffe fede lokationer til arrangementer rundt omkring, uanset hvad ens behov måtte være. Derudover råder vi også over en vikingehytte ved Lergravgaard udenfor Aarhus. Hytten er bygget som en traditionel vikingehytte, med rå træstammer og kampesten, samt langborde og bænke med rensdyrskind.

Desuden kan her både sørges for musik, dansegulv, vildmarksbad og overnatning i B&B eller ude i vikingehytten. Her er plads til 80 mennesker og det kommer særligt til sin ret om vinteren hvor hyggen og følelsen af kampen mod elementerne kun forstærkes af den fantastiske stemning hytten skaber.

Fortælling Fra Campen

Forestil dig at du står på en strandeng.. Eller, en golfbane eller en fyrreskov. Hvor end du gerne vil have dit kursus. Inden vi ankommer har GOURMENSCH® selvfølgelig sørget for kørselstilladelser, lavet aftaler med skovfogeden og gjort det ufremkommelige muligt at besejre i bil. Vi har skaffet råvarer til hele menuen, drikkevarer og alt der skal til for at forædle de friske produkter til en velsmagende menú.

Først bliver bålfadene sat op, selvfølgelig med brandbeskyttelse så de ikke brænder huller i græsplænen. Rundt omkring dukker der økser, huggeblokke, brænde, dolke op. Alt man har brug for når ilden skal holdes i gang finder vej til bålene, som stille startes.

Siden kommer der borde og bænke, hvor man kan arbejde og sidde og slappe af med et godt glas vin. Hvis vejret kræver det dækkes der af for vind og vejr; “Der findes ikke dårligt vejr, kun en dårlig camp”.

Det næste er stearinlysene og olielamperne, som sørger for at oplyse hele campen i skæret fra den levende ild. Skind, duge og outdoorgrej er alt sammen lavet i en stil der binder en flot sløjfe på oplevelsen, så man kan fornemme spillet mellem det primitive og luksuriøse hele tiden.

Når i har lavet maden, hørt røverhistorier, fået lidt godt at drikke og selvfølgelig spise, er kursus forbi. Alt efter hvad der ønskes kan man overnatte, danse hele natten eller tage hjem. Det vigtigste er at man ikke behøver at bekymre sig om noget, da GOURMENSCH®-teamet pakker det hele sammen og sørger for at stedet ser ud som før vi kom. Derfor kan kursisterne trygt tage hjem, mens vi køler bålsteder ned, pakker telte, grej, opvask, borde og sørger for alt det andet. 

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.