Grillede vildsvine spareribs med hjemmelavet barbecue sauce
Byens bedste ben skød jeg i Sverige. De er oven i købet vilde. Jeg er så småt gået i gang med at tilberede noget af det vildsvin, jeg har liggende i fryseren. 25 kg lækkert kød, som venter på at blive forædlet til forhåbentlige kulinariske oplevelser. Det er mit første vildsvin, som jeg var så heldig at skyde i Sverige for et par måneder siden.
// Grillede Vildsvine Spareribs
Vildsvine spareribs (mit vejede ca. 700g)
4 laurbærblade
15 peberkorn
1 løg
2 gulerødder
5 enebær
Frisk timian
Kogelagen
Grøntsagerne snittes groft og kommes i en gryde med vand. Tilsæt peberkorn, enebær og frisk timian. Kog vildsvineribbene 1 time og 20 min. Tag ribben op lad dem dryppe og køle af i hulsi.
Mens ribbenene koger, kan du lave en lækker barbecue sauce.
Når vildsvinribbene er kølet ned, kommes de en passende frysepose. Tilsæt noget af den lækre barbecue sauce. Ca. 1 dl. Slå en knude på posen og massér marinaden ind i vildsvinet. Lad det trække nogle timer, hvis du kan vente.
Vilde ben masseret med barbecue sauce 😉
De marinerede vildsvineribben fortjener at blive grillet på en glohed grill, så de får en lækker og sprød stegeskorpe og røgsmag.
Det smagte fantastisk. Mynten i coleslawen giver friskhed
Servér de grillede vildsvine spareribs med en bagt kartoffel, kryddercremefraiche og en spidskål coleslaw med mynte. Og den hjemmelavede barbecue sauce on the side.
Velbekomme.
Hej. Nu har jeg kogt vildtsvin ribben. Men hvor finder jeg opskriften på bbq saucen, den står ikke i opskriften, der står bare at ribbenene skal gnides ind i saucen.
Ja hvordan laver du den barbecue sauce?