Lergravgaard

GOURMENSCH har indgået et samarbejde med Lergravgaard som ligger i de idylliske og smukke omgivelser ved Rønde – lidt uden for Aarhus. 500 m fra Følle Strand. Her står vi for maddelen fremover

Her ligger den fantastiske Vikinge bålhytte. Bålhytten er en 10x12m hytte i “A” opbygning, hvor det er taget som danner selve hytten helt ned til jorden, mens gavlene er opbygget i kampesten og træ.

Indretningen består af 2 brede gennemgående afsatser, der belægges med rensdyrskind, så de både tjener som bænke og sovepladser. Derudover er der massive langborde, løse bænke og stort ildsted til madlavning ned gennem midten af hytten. Belysningen består af olielamper og stearinlys, for at gøre stemningen perfekt.

En helt anderledes oplevelse med madlavning over åben ild, rensdyrskind og olielamper.

Skal du og dine gæster have en helt særlig og festlig oplevelse, så kan vi “varmt” anbefale at holde GOURMENSCH Outdoor Teamcooking i Vikinge bålhytten. Det er oplagt at holde en fest efterfølgende

Få fornemmelsen at træde tilbage i tiden og se maden blive tilberedt over åben ild, eller vær en del af selve tilberedningen på det 3,6m2 store ildsted.

Mad tilberedt over bål smager bare bedre og der kan laves rigtigt mange lækre retter lige fra supper, store stege til desserter og kager. Kun fantasien sætter grænser og vi udfordres gerne.

Oplev den særlige stemning ved at sidde på ægte rensdyrskind ved de massive træborde og nyd hinandens selskab i skæret fra flagermuslygterne.

Når festen går på held, kan de “seje” overnatte i soveposer på rensdyrskindene, mens andre kan overnatte i hyggelige dobbeltværelser på gården.

Alt sammen perfekt til firmaturer, bryllup, barnedåb, konfirmation, runde fødselsdage, jubilæum og meget mere.

Musikanlæg med mulighed for tilslutning af Tablet kan lejes.
Bålhytten har indlagt strøm og lille dansegulv forefindes.
Der er plads op til 80 personer, fordelt på 10 langborde.

Vi glæder os til at kunne tilbyde Outdoor Teamcooking i disse fantastiske rammer.

Der er både konferencefaciliteter, overnatningsmuligheder i Bed & Breakfast værelser. Ønsker I at booke vildmarksbadet til jeres arrangement, kan det også lade sig gøre.

Kontakt os venligst via formularen med hvilket type arrangement I ønsker, antal personer samt dato, så vender vi tilbage, så vi kan høre lidt mere om jeres tanker og ønsker. Ser frem til at høre mere og lave et oplæg på program, menu samt et uforpligtende tilbud til jer.

Vi ses ved bålet

GOURMENSCH

Back to top