Kontakt Gourmensch

Vi brænder for at skabe kulinariske totaloplevelser i naturen, hvor maden & menneskerne  er omdrejningspunktet.

Vi kan skræddersy vores arrangementer så de passer til netop jeres behov. Vi kommer rundt i hele landet. Året rundt. Vi glæder os til at fortælle mere om hvad vi kan tilbyde.
Gourmensch, OutdoorCooking, October 2015Jakob Nusbaum, founder af GOURMENSCH            FOTO: Jan Kejser

Maden bruges som et redskab til at skabe relationer

Mad er ikke bare ikke bare et fysisk basalt behov om at få stillet sulten. For os er mad lig med fantastisk smag, gode råvarer, oplevelser, stemning og fællesskab. Netop det at tilberede mad sammen over ild i naturen og efterfølgende nyde det, er fantastisk. Outdoor cooking er slowcooking. Roen, duften af bålmad, nærværet og naturen. Det er her man kobler af, snakker sammen og skaber relationer. Det er sundt for sjælen. Du er velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud til dit næste firmaarrangement.
Kontakt os venligst via formularen med hvilket type arrangement I ønsker, antal personer samt dato, så vender vi tilbage, så vi kan høre lidt mere om jeres tanker og ønsker. Ser frem til at høre mere og lave et oplæg på program, menu samt et uforpligtende tilbud til jer. Vi er allerede gået i gang med at kløve brænde. Vi ses ved bålet GOURMENSCH
Back to top