Julemenu 2018

5 timers Outdoor Teamcooking med 6 retters GOURMENSCH® BÅLMENU, inkl. vinmenu

GOURMENSCH opsætter hyggelig camp og du vil opleve at komme tættere på dine kolleger, når I i fællesskab laver kulinariske lækkerier over bålet. Vi skaber et åndehul, som får jer til at glemme alt om arbejde, deadlines og andre gøremål. Nogle kalder det digital detox, vi kalder det Outdoor Teamcooking.

Ring på 22185007 og hør nærmere eller brug vores kontaktformular

// VELKOMST
GOURMENSCH hidsig outdoor bålgløgg

// SNACKS
Bålgrillede østers. Anrettes med portvinsglace, tangaske, porremayo og citronskal.
Grillet fasanhjerte på spyd. Serveres med pancetta, svampe, perleløg, timian og grønkål.
Grillet græskar med gedeost, timian og akaciehonning.

// HOVEDRET
Krondyrfilet Wellington tilberedt i bålet. Med svesker, svampe, æble og vildtsauce.
Dutchoven bagte rodfrugter og kartofler med timian.

// DESSERT
Risalamande tærte. Anrettes med flamberede bær, karamelsauce & blomster.

// VINMENU
Champagne, Debas-Comin Cuvee Tradition
Aly Duhr Barrigue 2015
Conde Valdemar 2008
Finca Antigua Moscatel Naturalmente Dulce

Fotos af Jesper Rais

Ring på 22185007 og hør nærmere eller brug vores kontaktformular

Back to top