En anderledes sommerfest

En anderledes sommerfest med GOURMENSCH® Outdoor Teamcooking kursus

Solen skinner og GOURMENSCH® har dækket op til et brag af en anderledes sommerfest, hvor gæsterne i samarbejde med vores outdoor kokke skal tilberede en gourmet middag over bål med årstidens gode råvarer.

Mange firmaer står ofte overfor det store sommerfest dilemma: Hvad skal vi, hvor skal vi hen og hvad er personalets forventninger?

GOURMENSCH® tilbyder at skabe en anderledes sommerfest med en kulinarisk teambuilding oplevelse. Vi gør det nemt for firmaer at tage ud i det fri og slappe af i hyggelige og rolige omgivelser, samtidig med at medarbejderne hygger sig og får talt sammen i nye konstellationer. Ved at kombinere fælles aktiviteter med underholdning og madlavning over bål, udfordrer vi den sædvanlige måde at holde sommerfest og netop denne kombination kan være med til at skabe hyggeligt samvær, gode oplevelser og et stærkt team.

Fantastisk outdoor oplevelse – kombinationen af overraskelser, øvelser, hygge og madlavning skaber teamånd og bringer mennesker sammen. Det er fedt”

– Signe Simonsen – HR Diversity Partner, Dansk supermarked

Teamcooking kan også være en afrunding på en faglig kick-off dag, hvor medarbejderne har mulighed for at reflektere over dagen. Eller hvad med at invitere dine kunder eller samarbejdspartnere og give dem en god oplevelse i den danske natur med fokus på danske råvarer og vildt?

Porchetta-park ved Northside. En idé til din næste anderledes sommerfest

Vi er fleksible og kan komme rundt i hele landet og kan også stå for alle dele af arrangementet. Vi laver Teamcooking kurser og kan stable en anderledes sommerfest på benene, i alle de forhold det danske vejr kan vise sig – og vi er forberedt! Vi opstiller altid en hyggelig outdoor camp, hvor deltagerne har mulighed for at lave mad og spise i tørvejr. Selvfølgelig skal man også kunne mærke, man er udenfor, så omgivelserne er rustikke og perfekte til arrangementet.

Vi starter som regel vores Teamcooking kurser med en introduktion til GOURMENSCH®, bålet og det at lave bålmad. Her gennemgår vi de enkelte metoder vi skal bruge, samtidig med retterne gennemgås.

Inviter dine kollegaer til en anderledes teambuilding oplevelse

Hos GOURMENSCH® brænder vi for at lave mad over bål og vil gerne inspirere til at få hele Danmark mere ud i naturen at lave mad – sammen. Der sker noget med mennesker, når vi kommer ud i naturen. De fleste har en hektisk og travl hverdag, og derfor vil vi gerne hjælpe med at finde den indre ro og samtidig give en god oplevelse ved at komme ud til bålet og lave lækker mad og få røg i øjnene.

Det hele gik bare op i en højere enhed – bål, slow cooking, nye input, outdoor bord og masser af grin og hygge”

– Mark Hovesen – Ernst & Young

En anderledes sommerfest kører på outdoor tid, så der er mulighed for en stund at glemme alt om deadlines og statusrapporter. GOURMENSCH® vil gerne skabe et uformelt rum i naturen og indbyde til en hyggelig, inspirerende og anderledes sommerfest. Når du laver mad i naturen, er det nødvendigt, at du er til stede og holder øje med den ret, du laver. Det er en del af den digitale detox og en måde at koble af.

Aftensstemning omkring bålet på marsken i sønderjylland

Velkommen til en fælles gourmet- og naturoplevelse med hjertet på rette sted.

Send gerne en forespørgsel ved at udfylde formularen nedenfor.

Vi ses ved bålet.

Back to top