En anderledes julefrokost

Kan man holde en anderledes julefrokost ude i skoven i selskab med sine kolleger eller samarbejdspartnere, når temperaturen er lige under frysepunktet og sneen daler ned fra himmelen? Ja, det kan man godt, hvis man tager i skoven sammen med GOURMENSCH® og de dedikerede Outdoor kokke, som brænder for at skabe totaloplevelser og inspirerer til at lave mad over ild. Sammen.

Det eneste, du som arrangør skal sørge for, er at booke datoen og fortælle os jeres tanker og ønsker til en julefrokost, så skræddersyer vi et arrangement i fællesskab med jer, som passer til netop jeres behov. Vi sørger for råvarer, service, båludstyr, overdækning og briefer jer ift. påklædning m.m. 

Se eksempel på Julemenu her

Du kan finde en guide til passende teamcooking vinterbeklædning her. GOURMENSCH Checklist_wintercooking

Se vores lille Outdoor Vinter Teamcooking stemningsfilm.

Der er flere ting der gør, at vi kalder det en “anderledes julefrokost” og helt sikkert ikke noget vores gæster er vant til. Et julefrokost-arrangement hos GOURMENSCH starter altid med mødet omkring bålet i vores hyggelige camp. Her bliver gæsterne introduceret til bålet og det at lave gourmetmad over ild, samtidig med vi nyder et glas af vores berømte hjemmelavede “hidsige” bålgløgg. En gløgg brygget på de bedste ingredienser og ren kærlighed, og som altid giver den indre varme og det kroniske smil får et ekstra nøk op 😉

Du kan finde opskriften på vores hidsige bålgløgg her

Efter velkomstdrink har vi inddelt gæsterne i grupper, og vi går så småt i gang med at tilberede de første snacks under kyndig vejledning fra vores Outdoor kokke. Vi har afstemt menuerne, så gæsterne både føler sig udfordret men også positivt overrasket over sammenhængen mellem teamcooking-øvelsen, smagene og menuen.

En anderledes julefrokost - bålmad og teamcooking

Det er vigtigt for os at skabe en ramme for vores gæster, hvor niveauet af retterne er højt og stemningen uformel. Vi gør en dyd ud af den måde, vi bygger vores hyggelige og rustikke GOURMENSCH Camp op, så den tager sig bedst mulig ud med lammeskind, olielamper, store varme bål og så vores grønt- og råvaremarked “snakker” til deltagerne. Vi vil gerne give jer så mange smagsoplevelser som muligt, men der skal også være tid til at bare at nyde et glas bobler eller kaffe ved bålet. Eller se, hvordan nabogruppen klarer sig.

Bålet har en magisk samlende effekt, som vækker et urinstinkt i os. Vi kommer hjem og tilbage til, hvor det hele startede. Bål har fulgt mennesket siden tidernes morgen, og det har altid været her, man samlede sig i mørket og rykkede sammen.

Med vores “anderledes julefrokost” arrangement, komme du tættere på dine kolleger, når I i fællesskab laver kulinariske lækkerier over bålet. Vi skaber et åndehul, som får jer til at glemme alt om arbejde, deadlines og andre gøremål. Nogle kalder det digital detox, vi kalder det Outdoor Teamcooking. Det er vores mål at få hele Danmark mere ud i naturen året rundt og lave mad over bål. Sammen. Og også om vinteren til julefrokost.

Det hele gik bare op i en højere enhed – bål, slow cooking, nye input, outdoor bord og masser af grin og hygge”

– Mark Hovesen – Ernst & Young

En anderledes julefrokost med bålmad i dutch oven

Praktiske oplysninger:

Husk at bestille dit arrangement i god tid, da vi har begrænsede ledige datoer.

Vi kommer rundt i hele landet med vores rustikke og hyggelige træmøbler og vores mobile båludstyr. Det kan være I har en ønsket location ellers tilbyder vi at hjælpe med at finde én.

Deltagerantallet til en Outdoor julefrokost er minimum 12, og vi kan facilitere +200 gæster til et arrangement.

Kontakt os og hør om mulighederne for at holde en anderledes julefrokost og få et uforpligtende tilbud på 60 59 10 89 eller send os en mail på info@gourmensch.dk

Du kan også benytte kontaktformularen her på siden.

Vi ses ved bålet 😉

Back to top