Outdoor Teamcooking

You are here: Home - Outdoor Teamcooking

GOURMENSCH brænder for at skabe totaloplevelser, hvor der både inspireres til nye smage, teknikker og skabes rum til fordybelse. Efter en ofte hektisk og travl hverdag er det fantastisk at komme ud i den smukke natur og tilberede lækker mad over bål med gode mennesker/kollegaer. Det skaber ro, nærvær, sammenhold og en fantastisk kulinarisk totaloplevelse.
Det er simpelthen magisk.

GOURMENSCH tilbyder Outdoor Teamcooking kurser til virksomheder, deres kunder og evt. samarbejdspartnere. Det kan være grupper på 12 – 100 personer. Året rundt. Og i hele landet. Under kyndig vedledning skal deltagerne selv tilberede en lækker og velsmagende 3-5 retters gourmetmenu over bål med årstidens friske råvarer.

Gruppen bliver delt ind i mindre hold som starter med en teambuilding øvelse/konkurrence, hvor samarbejde essentielt. Det er med til at styrke holdånden og sammmenholdet i gruppen. De samme grupper laver små lækre bålsnacks, som spises løbende, mens de er varme. Det er med til at skabe en afslappet og uformel stemning. Der er også tid til at nyde et glas bobler eller kaffe ved bålet. Og til at se, hvordan nabogruppen klarer sig. Outdoorcooking er slowcooking.

Alle grupperne tilbereder hovedretten og desserten i fælleskab, som nydes ved langbordet med tilhørende vinmenu.

Outdoor teamcooking kurserne bliver skræddersyet til netop jeres virksomhed og behov. Kontakt os med jeres
ønsker og lad os sammen finde en løsning.

I samarbejde med Danmarks Jægerforbund tilbydes Outdoor Teamcooking kurser i bålhytten som ligger i smukke omgivelser med havet og skoven ved Kalø uden for Aarhus. Her er der mulig for at sanke gamle lægeurter og få leveret en sommerbuk til bålet. Læs mere her om samarbejdet med Danmarks Jægerforbund og mulighederne for teambuilding kurser:
http://www.jaegerforbundet.dk/natur/naturvejledning/jagt-og-natur-som-firmaarrangement-med-gourmensch/

Vi ses ved bålet

Jakob Nusbaum

Back to top