Hjemmelavede bobler

Follow my blog with Bloglovin

Det er altid blæret at servere bobler for sine gæster. Det gør det lidt mere festligt end at servere en halv doven fesen øl. Man er ligesom i gang, når man får serveret bobler. Det er en god start på en forhåbentlig endnu bedre aften. Som vært signalerer du samtidig at du er en rigtig feinschmecker. Og så smager bobler bare lækkert. Desværre er det ikke altid at man har råd til bobler – og slet ikke sidst på måneden. Men hey, det skal da ikke afholde én for at nyde bobler alligevel. Har man ikke råd til bobler, laver man dem bare selv. Selvgjort er velgjort.

Det er faktisk ret simpelt at lave sine egne bobler.

// Hjemmelavede bobler
En billig hvidvin, som ikke smager alt for grimt.

Du skal bruge en sodavandsmaskine. Fyld dejlig kølig billig vin i en flaske, som passer til maskinen. Skru den på sodavandsmaskinen og tryk et par gange på knappen for at tilsætte kulsyre. Sørg for at dine gæster sidder i andet rum (hvis du ikke vil afsløres i at lave bobler selv). Når kulsyren tilsættes, kan maskinen afgive en spruttende lyd. Lad flasken hænge i maskinen og sunde sig i ca. 30 sek så du undgår at boblerne skummer over og derved spilder dyrebare – undskyld, billige bobler.

Se video, hvor jeg laver bobler (link kommer snart)

 

Sérver de kølige bobler i champagne glas.

 

 

God fornøjelse.