Omelet wrap med rødbedeblade, gedeost og sprød parmaskinke

I dag lavede jeg en tøm-køleskabet-omelet-wrap til aftensmad. Jeg havde en del ingredienser, som var ved at synge på sidste vers mht. holdbarheden, så de skulle bruges inden, de ville ryge ind under kategorien madspild. Cremefraichen blev udsat for først duft- og derefter smagstesten. Den var stadig god. Den lille stump gedeosterulle var blevet lidt hård i enden, som blev skåret fra.  En pakke parmaskinke fik rollen som kødfyldet i omeletten.

Her kommer opskriften på min omelet wrap med fyld. Andre grøntsager eller evt. kødrester kan også bruges. Gem altid de lækre krydrede kødrester fra grillen, som senere kan bruges til en evt. omelet wrap eller spinatpandekager.

 

 

// Omelet wrap med persille, rødbedeblade, gedeost og sprød parmaskinke
2-3 æg pr. person
en lille håndfuld bredblade persille
salt og peber

 

 

// Fyld
icebergsalat
Rødløg
Rød peberfrugt
Tomater
Gårdagens kartofler med skræl
Rødbedeblade
Gedeostrulle i tynde skiver
Cremefraiche
Citronsaft
Parmaskinke

 

 

Vask grøntsager og snit og skær i ønskede dimensioner. Skær kartoflerne i skiver og rist i lidt olie på panden. Giv dem et skud salt og peber.

Parmaskinken lægges på bagepapir og steges sprøde i ovnen ved 200 grader.  Ca. 2-5 min, når ovnen er varm. Kig lige til dem et par gange undervejs. Læg den sprøde skinke på noget fedtsugende papir. Det glemte jeg ;-)

Cremefraichen røres med lidt citronsaft.

Slå æggene ud i skål og bland med hakket bredbladet persille, salt og peber.  Hæld lidt af blandingen på en mindre pande og steg dem på begge sider som en pandekage.

Læg en omelet på en tallerken. Fyldet lægges på den halve side, så omeletten kan foldes til en wrap.

 

 

Velbekomme